E Cigg är det bra, bättre eller bäst

En historia om e cigg och tobaks cigg i mitt liv.

Jag vet och jag har hört det för, man skulle inte ha börja röka bla bla bla bla.

Men nu är det så att jag fastnade och det blev bara mer och mer.

Jag såg ingen väg ut alls

ur mina dåliga vanor, utan tvärtom. Jag tänkte att här blir man aldrig av med helt enkelt. Då hittade man en annons med en e cigg på internet och jag tänkte vad har jag och förlora. Sagt och gjort så beställde jag en e cigg. Sen titta jag på någon video hur man gjorde och var jätte lätt. Nu sitter jag bara här med min e cigg och puffa medan kollegorna går ut röker som för.

Numera kan jag bara skratta åt hur dum jag var som inte testade e-cigg tidigare för att man blir så otroligt mycket piggare på alla sätt. Min träning påverkas inte alls längre och det är underbart på alla sätt. Man kan till och med se hur min hälsa har förbättrats över tid på alla punkter. Dessutom är man ju rätt slarvig av sig så man tappar alltid bort ciggen. Men med min ecigg händer det aldrig någonsin att jag slarvar bort den och det är bara så skönt på.

Ett stort problem med ciggen

var att jag alltid brände mig på dem, men med min e cigg är allt bara så mycket lättare. Det var en tjej som ville sälja sitt hus på grund utav att jag var ciggrökare, men nu när jag har min e cigg blir hon kvar och det känns underbart såklart. Nu sitter vi ute på min tomt och vi känner att vi kan samtala som vi inte kunde göra tidigare på grund av mig och det är jag jätteglad över.

Vem vet vad som hända framöver men vi tar oss sakta fram så att vi båda känner oss redo över allt som kan vänta oss.