«

»

Jul 10

3 berättelser om viktminskning

Viktminskning från tre personer

Här har vi samlat tre personer och deras berättelser om hur de gjorde när de gick ner i vikt. Du kan läsa mer om viktminskning på www.rasaivikt.se

Sune Hansson
Viktminskning: 36 kilo på 15 månader
Hur gjorde han det: Garcinia Cambogia Pure

Viktminskning väckarklocka: När Sune Hansson fick en läskig rapport från hans doktorstadium, insåg han att det var dags att göra en förändring. Hjärtskada sprang i hans familj – och han ville inte vara mottaglig för hälsoproblem på vägen. ”Det var utlösaren, tänkte jag,” jag måste göra något åt det här ”, påminner han om.

Hemlighet till framgång: Spårning av kalorier. För den första månaden av daglig fettförbränning gjorde Alex inga förändringar i hans kost – så han såg inte mycket framsteg på skalan. Efter att ha insett att han behövde få sina delstorlekar under kontroll började han använda en kalori-spårningsapp för att övervaka vad han åt. ”Det var som en växel vänd omedelbart när jag ändrade min diet. Den första veckan förlorade jag ett par pund, sedan ett par mer nästa vecka, säger stensson. ”Det var så spännande och det var inget mer motiverande än att faktiskt uppleva den förändringen.”

Alex Persson
Viktminskning: 28 kilo på 13 månader
Hur gjorde han det: Xenical

Viktminskning väckarklocka: Vid 125kilo hatade Chris sig själv i familjebilder och blev upprörd av det faktum att han inte längre kunde leka enkelt med sina tre barn. Trots att han alltid hade kämpat för att hitta tiden att träna, blev han fascinerad när han såg en reklam för daglig fettförbränning på hans Roku. ”Jag bestämde mig för att titta igenom appen och såg att det fanns träningspassar som kunde göras om 10 och 15 minuter,” minns Chris. ”Det var början på året och jag bestämde mig för att det var dags att göra en förändring.”

Hemlighet till framgång: Starta små. ”Jag försökte inte ställa mina mål för höga”, säger han. ”Jag ville få till 100 kilo men jag tänkte med att göra bara 15 minuter här och där, det fanns inget sätt som någonsin skulle kunna hända.” Men efter att ha klippt snabbmat från sin kost och fokuserat på portionskontroll började Persson gå ner i vikt . ”Vad som skilde det här var att det var längst jag hade varit på något träningspass eftersom det var svårt att säga det nej, säger Persson.

Katarina Svensson
Viktminskning: 28 kilo på 16 månader
Hur hon gjorde det: Grönt Kaffe

Viktminskningsväckarklocka:  Det var inte förrän efter att ha fött sin son att Svenssons vikt blev ett problem. ”Det var bara jag som fortsatte att äta för två trots att jag inte födde två längre”, påminner hon om. ”Och jag skulle säga,” Åh, jag är bara stor för att jag hade en baby! ”” Men efter hennes mormors död insåg hon att det var dags att få hennes vikt under kontroll. ”Jag höll kläderna som hon köpte mig för att jag ville hålla fast vid dem, men de passade inte,” säger Svensson. WIkipedia

Hemlighet till framgången: Kortsiktiga mål. ”Mitt yttersta mål var bara att nå till 74, men mitt kortsiktiga mål var att klippa ner halvvägs till 85,” säger Katarina. ”Jag skulle ge mig många mål, bara så jag skulle inte bli avskräckt.” Långsamt började hon byta sin vanliga frukost med toast för en proteinfylld måltid av ägg. Bakad kyckling och grönsaker ersatte panerad kyckling och potatismos vid middagen. ”Det handlar om att känna sig trygg i stället för vad skalan säger,” noterar hon.

Referenser

www.egobutiken.com