«

»

Feb 16

Singeldejtingens tips

Det tar aldrig slut jakten på en ny respektive. Jag som är en tillsammans person hade önskat att de gamla förhållande höll men jag har fått inse verkligheten. Det har varit hektiskt med olika dejter och det är sällan det leder någon vart när det inleds på krogen. För att göra det lättare har jag tänkt ut lite egenskaper som jag söker hos min nästkommande partner. Som tur är har vi flera om inte mängder av potentiella partners att prova detta på hos. Singelföräldrar – Gratis nätdejting för ensamstående föräldrar (med barn).

Att dejta en snål kille

De flest brukar tycka att snålhet är något av de mest oattraktiva egenskaperna hos en människa, men jag har valt att se det åt andra hållet. Det är ofta som så att snåla människor är beräknande och iskall. Det får till följd att de inte är så slösaktiga och de går ofta att lita på. Det kanske största skälet om jag skulle dejta en sådan person vore att ta det ett steg längre så snabbt som möjligt bara för att sedan skilja mig med en ansenlig summa.

Att dejta en trött kille

En trött kille och ett allmänt trött intryck gör att jag tappar känslan till dess att jag kom på att det för ett förhållande kan vara en gudagåva. Varje gång jag är på dejt letar jag numera efter tecken på om personen är trött av sig. Det fina med en trött människa är att jag får mer egentid helt enkelt då den personen sover och inte orkar vara vaken med mig. Fler gånger har det hänt mig att personen gärna velat sova istället för att umgås och då har jag kunnat sätta mig med mina grejer. Det har ofta rört sig om attt jag vill se färdigt en TV-serie eller något annat som inte min respektive vill göra.

Att dejta en hårig kille

Hårig killar ska raka sig idag tycker samhället. Det gör inte jag för jag älskar män med skägg och hår på bröstet. Det gör mig galen att veta att min man är en riktig man. Självklart är det bra om han underhåller hår kring ni vet vad och håller sin rygg i en fräsch position.